Woensdag, 29 juni 2016

Slaaptijd & Speeltijd

De gehele Puckababy collectie is gebaseerd op ervaring met onze eigen kinderen. We zien dagelijks dat zij zich heel goed voelen bij extra comfort, rust en geborgenheid. Daarnaast zijn alle producten zeer praktisch uitgevoerd. Dit bevordert de veiligheid en bovendien zijn we zelf ook heel praktisch ingesteld. Ook kijken we voortdurend héél kritisch naar kwaliteit; we willen immers graag 'waar' voor ons geld. Deze eigenschappen en kritische blik op kwaliteit en details lopen als rode draad door de hele Puckababy lijn. Inmiddels staat er een totaal slaapconcept waarmee we baby's, peuters én kleuters kunnen helpen om de nachten goed door te komen.

De Puckababy lijn, voor beter slapen van 0 tot 7 jaar:

The Sleeper | 0-4 m

Een multifunctioneel, draagbaar wiegje; ideaal als slaaphulp voor de moeilijke huilmomenten. Door de baby in het warme coconnetje te wiegen, vindt het snel weer troost en rust. Bij het wegleggen van je baby in het wiegje naar een rustige plaats schrikt de baby niet wakker en kan het heerlijk doorslapen. Daarnaast is het wiegje ook ideaal bij uitstapjes, voor co-sleeping, voor in de kinderwagen en zelfs in het vliegtuig. Met de Sleeper heb je altijd het vertrouwde wiegje voor je baby bij de hand!

The Gogo Newborn | 0-7 m

Een mooi baby wikkeldoek met 'beentjes' en buikband voor de leeftijd van 0 tot 7 maanden. Een vertaling van de ouderwetse omslagdoek met een prachtige look. Aan de onderkant gesloten waardoor de beentjs altijd lekker ingepakt zijn. Beschermt de baby tegen kou en prikkels. Zorgt voor rust en geborgenheid buiten het bedje.

The Original Piep en Mini | 0-6 m

Een eerste maanden (baker) slaapzakje dat een rustig slaappatroon stimuleert. De Puckababy bestaat uit een buitenzak en een binnen hesje.
Het vormt zich als een beschermende cocon om de baby heen. Door het verkleinen van de bewegingsruimte vindt de baby meer rust en slaapt het langer door.

The Bag Newborn | 0-6 m

Een baby slaapzakje van 0-6 maanden waarvan de aangesloten pasvorm de baby lekker warm houdt. Met mouwtjes en anti kras wantjes.

The Bag 4 Seasons | 6 m - 2,5 jaar

Een hele praktische en vooral complete baby en peuterslaapzak, van 6 maanden tot ruim 2,5 jaar. In 4 seizoenen uitvoering, het hele jaar door draagbaar en in lengte verstelbaar. Met wantjes, afritsbare mouwen, en de binnen voering is nog een aparte slaapzak. Kortom; met één aanschaf voor altijd klaar. 

The Bag Kidz | 2,5 - 7 jaar

Een extra lange peuter slaapzak van 130 cm, die jarenlang mee gaat. Minimaal tot 7 jaar! Ook weer in lengte verstelbaar en ultrasoft. Heerlijk voor de kleine slapertjes die zich bloot woelen onder het dekbed en daardoor te koud liggen. Te koud slapen maakt je kindje weer wakker waardoor de nachten onrustiger verlopen.