Maandag, 26 augustus 2019

By-Marleen.nl - "Slaap kindje slaap, slaap lekker met Puckababy"

"In mijn blog over de musthaves noemde ik Puckababy al. Nog niet gelezen, klik dan hier.  En omdat ik zo’n fan ben, verdienen ze een eigen blog. Ik heb een Puckababy slaapzak en een Puckababy gogo. Waarom ik fan ben, zal ik jullie hier vertellen." 

"Ik ben zo’n iemand die makkelijk beïnvloed kan worden door influencers of Instagram. Als ik daar iets moois voorbij zie komen dan denk ik al gauw! Dit wil ik ook. En ik zoek dan dingen uit en dan kan ik naar mijzelf heel goed verkopen waarom het inderdaad een hele goede aankoop zou zijn. Zo ook met Puckababy. Op Instagram zag ik deze prachtige slaapzakjes veel voorbij komen. Ohh zo schattig zo klein hummeltje in zo’n zakje. i ♡ it!"

"Maar het bleek meer te zijn dan zo’n schattig zakje. Je legt ze in een slaapzak en doet dan een band over hun borst/buik. Dit zit met klittenband. Dit voelt lekker geboren voor ze. De kraamverzorgster vertelde ook toen ik Juul voor het eerst in het badje deed, leg je hand maar op haar buik/borst dat voelt lekker veilig. De armpjes zitten wel in de zak maar kunnen ze vrij bewegen. Maar ze kunnen zich zelf niet in het gezicht slaan. Dat is toch wel heel prettig."

Lees de hele blog met Marleen haar ervaring met Puckababy op haar website

By-Marleen - Slaap kindje slaap, slaap lekker Puckababy