Dinsdag, 12 maart 2019

Momspiration.nl - "Uitslapen met een baby = niets is onmogelijk!"

"Het zijn de meest gestelde vragen van afgelopen maanden. Vragen die je als (nieuwe) mamma soms niet meer kunt horen maar toch eigenlijk ook altijd aan andere ouders vraagt. En zo ging het natuurlijk ook bij ons: "Hoe gaan de nachten?" of "Slaapt Mick al door?" hebben het goed gedaan afgelopen jaar."

"Ons antwoord werd verbaasd ontvangen en levert de leukste reacties op. Vooral omdat veel mensen voorafgaand aan de vraag een opmerking hebben gemaakt over die wallen onder m'n ogen en mijn vermoeide blik."

Slapen is een feestje

"Uitslapen en hele goede nachten maken met een baby is mogelijk. Sterker nog: na vier weken hadden we geen nachtvoedingen meer. Jep, ik ben zoʼn moeder die een baby had die binnen een maand doorsliep. Sorry. En dat ook nog eens op borstvoeding. Niets is onmogelijk.

Slapen is iets waar Mick dol op is en heel goed kan (en war wij best heel erg blij mee zijn). Maar wij zijn ervan overtuigd dat dat ook een reden heeft. De slogan van Puckababy is: we design sleep. Wie mij een beetje kent, weet dat ik zweer bij de slaapzakjes van Puckababy. Ruim 6,5 jaar geleden bij Levi was ik al fan, maar afgelopen jaar is mijn Puckababy-overtuiging nog even bevestigd. Het is mijn standaard (ongevraagd) advies aan andere ouders. Toen Mick twee weken oud was, zijn we gestart met hem in te bakeren. Ook bij Mick zagen we de eerste week al maaiende armpjes door de wieg heen gaan. Altijd leuk als de baby een poging doet om naar je te zwaaien - zoals grote broer Levi het interpreteerde - maar beetje jammer dat de baby zichzelf daarmee keer op keer wakker sloeg. Je begrijpt dat het tijd werd voor actie in de tent: Mick sliep vervolgens in een Puckababy....."

Lees de hele blog van Marjolijn Vreeburg over haar ervaring met de Puckababy Piep® op Momspiration.nl

Marjolijn Vreeburg - Uitslapen met een baby = niets is onmogelijk!